Vilkår catering Nord Matstudio
-
Vi leverer mat der du måtte ønske når du måtte ønske det, mandag til søndag. Vi har følgende utkjøringstillegg:
- Levering/henting kr 445,- i Stavangerområdet, Sandnes, Sola og Randaberg. Steder utover dette, ta kontakt for nærmere pris og avtale.
- 50 % tillegg for utkjøring på søndager.
Du kan gjerne hente maten hos oss. Tidspunkt avtales. -
All betaling skjer på faktura, som ettersendes per mail.
-
Vi kan tilpasse våre menyer til de aller fleste matallergier. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov. Allergener må senest være innmeldt 3 dager før selskapet finner sted.
-
Vi kan ordne med alt iht. leie av dekketøy om ønskelig. Priser kan sendes på forespørsel.
-
Vi kan være behjelpelig med å skaffe serveringshjelp dersom det er ønskelig.
-
Kokk eller servitør 795,- per time
Ved bestilling av 3-5 retter vil det være behov for kokk. Ta gjerne kontakt med oss per tlf eller e-post slik at vi sammen kan avklare dine behov. -
Justering av antall i bestilling må være oss i hende senest to arbeidsdager før levering. Avbestillingsfrist er minimum 7 virkedager før avtalt levering.
Ta kontakt på epost rasmus@nordmatstudio.no / Simon@nordmatstudio.no
Dersom avbestilling/justering i antall foretas senere, faktureres bestilling i sin helhet. Totalantall kan ikke justeres lavere enn minimumsantall for valgte meny. -
All mat blir levert på porselen. Porselenet returneres til Nord matstudio senest 3 arbeidsdager etter levering. Dersom porselen ikke returneres etterfaktureres dette med kr. 400,- per fat.