Menyer
Vintermenyer
Vinteren er sesongen for stearinlys på bordet, godt i glasset og gode varmende retter. Her på Nord respekterer vi de klassiske smakene, men liker å gjøre vår lille vri på ting. Vi har laget to 3-retters menyer med tilpasset drikkepakke, samt to deilige buffeter. Du er hjertelig velkommen hjem til oss, eller så kan vi levere hjem til deg. Ta kontakt for et tilpasset opplegg for deg.
Vintermeny 1
Se vår 3-retters meny for vinteren. Menyen kan nytes i våre lokaler, eller levert til dine lokaler.
Se vintermeny
Vintermeny 2
Se vår 3-retters meny for vinteren. Menyen kan nytes i våre lokaler, eller levert til dine lokaler.
Se vintermeny
Nord’s buffet
Se vår spennende buffet.
Menyen kan nytes i våre lokaler, eller levert til dine lokaler.
Nord’s buffet med taco
Se vår spennende buffet. Denne varianten inneholder en kjempegod tacovariant
Menyen kan nytes i våre lokaler, eller levert til dine lokaler.
Matkurs
På vårt kurskjøkken kan du samle kollegaer eller gode venner for et matkurs med våre kokker. Ypperlig for firma og vennegjenger til teambuilding.
Pastakurs
Lær å lage pasta side om side med kokkene på Nord matstudio. Vårt mest populære kurs, og fantastisk gøy for teambuilding.
Kok med kokkene 3-retter variant 1
Velkommen til å koke med kokkene på nord matstudio Gjennom kvelden lager vi mat slik som vi liker.
Det er høyt under taket, fyr i stearinlysene og godt i glasset
Kok med kokkene 3-retter variant 2
Velkommen til å koke med kokkene på nord matstudio Gjennom kvelden lager vi mat slik som vi liker.
Det er høyt under taket, fyr i stearinlysene og godt i glasset
Minikurs med middag
Vårt kanskje mest populære kurs. For de som ikke vil bruke hele kvelden på å lage mat, er usikre på om alle er like gira på matkurs, men vil ha litt aktivitet og konkurranse før man setter seg til bords.
Dere starter kvelden med et show and tell-kurs, som etterfølges av at vi deler dere inn i grupper som skal lage hver sin versjon av retten vi har gått gjennom. Vi følger dere med stødig hånd, men gir dere mer frihet til å gjøre deres egen vri. Hver gruppe lager mat til sin egen gruppe, pluss en porsjon som skal vurderes av oss kokkene.